Hírek, eseményekHírek, események

Állatok világnapja

Állatok világnapja

2020.10.05.

Az idei évben óvodáink az állatok világnapja alkalmából a majmokkal, az ő életüket veszélyeztető emberi tevékenységekkel foglalkozik. Ezzel kapcsolatban régi mobiltelefonok gyűjtését szervezzük. Az óvoda bejárata mellett erre a célra elhelyezett dobozba lehet a már nem használt telefonokat elhelyezni. Segítségüket előre is köszönjük. Ahogy minden évben, idén is a Vackoló Állatvédő Egyesület számára szervezünk gyűjtést. Alább olvasható levelük, kérésük!

Digitális médiaműveltség Szülőknek Program

Digitális médiaműveltség Szülőknek Program

2020.07.20.

A Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája keretében működő programban az ország számos Digitális Jólét Pontján elérhetőek azok a mentorok, akik tizenegy különböző témakörben tartanak szülőknek szóló médiaműveltség-tanfolyamokat.A linken elérhető a program leírása, egy térképes kereső, és a mentorok kézikönyvéből a digitális generációkról, médianevelésről szóló fejezet.

Biztonságban online

Biztonságban online

2020.05.21.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája hat témakörben kínál a digitális gyermeknevelés a koronavírus okozta veszélyhelyzetben különösen aktuális kérdéseiben válaszokat a leggyakoribb kérdésekre. Témák: adatvédelem, online zaklatás, gyermekvédelem az online térben, dezinformáció, túlhasználat.

Kedves Családok, Tisztelt Szülők!

Kedves Családok, Tisztelt Szülők!

2020.04.10.

Segítségül hívjuk Önöket, hogy honlapunkon keresztül eljuthassunk a gyerekekhez, olyan kis összeállításokkal, melyek szösszenetek az óvodai életünk tartalmaiból, de segíthetnek a kapcsolattartásban, az otthon töltött idő színesítésében, a programok gazdagításban.

Tisztelt Szülők!

Tisztelt Szülők!

2020.04.05.

Értesítjük a tanköteles korú gyerekek szüleit, hogy az iskolák által a beíratáshoz kért Óvodai igazolások átvehetők.